De huid van een bodybuilder zal ook toekomstig succes bepalen

Een van de dingen waar een bodybuilder zich het meest zorgen over maakt, is het uiterlijk van zijn huid na ondergedompeld te zijn in de wereld van toenemende spiermassa. Opgemerkt moet worden dat voor een goede bodybuilder, hoe meer spiergroei er optreedt, hoe beter het uiterlijk en het su

 

Een van de dingen waar een bodybuilder zich het meest zorgen over maakt, is het uiterlijk van zijn huid na ondergedompeld te zijn in de wereld van toenemende spiermassa. Opgemerkt moet worden dat voor een goede bodybuilder, hoe meer spiergroei er optreedt, hoe beter het uiterlijk en het succes van zijn carriere zal zijn.oxymetholone

 

Deze trance leidt echter tot een reeks problemen op het niveau van de huid. Als het niet wordt behandeld tijdens dezelfde stap van de mars, is het waarschijnlijk dat als gevolg van spierhypertrofie, een bodybuilder vol striae, slapte, acne, en een reeks onooglijke omstandigheden voor een persoon.

 

Heeft collageen een positief effect op bodybuilding en spiergroei? Voor degenen die niet erg bekend zijn met het onderwerp collageen, zullen we het volgende uitleggen: Collageen is het bindweefsel dat bij alle mensen en ook bij alle dieren voorkomt. Overvloedig collageenmateriaal is te vinden in de pezen, ligamenten en in de huid in het algemeen.

 

Collageen bestaat uit verschillende aminozuren, die erg essentieel zijn voor het ontstaan ??van spiergroei. Het is echter een belangrijk element voor bodybuilding om andere redenen dan eiwitten. Het lijkt je volkomen vreemd, maar de schil van de kip bevat een hoog gehalte aan collageen en kan het lichaam van een bodybuilder grote voordelen bieden voor de huid.

 

Bodybuilding wereld

 

Hieronder laten we u een aantal details zien waarmee u rekening moet houden om te genieten van een perfecte huid en de mogelijkheden van het consumeren van het collageen dat voornamelijk in kippenhuid zit om sneller te verkrijgen volume en kracht binnen de bodybuildingwereld, tegelijkertijd zal de huid vol leven en super glanzend worden gezien.

 

Collageen bevat een groot aantal zeldzame aminozuren.

Collageen bevat het aminozuur Glycine, dat ons lichaam nodig heeft. Glycine is uniek omdat het niet voldoende door ons lichaam kan worden gesynthetiseerd.

 

Het menselijk lichaam heeft ongeveer tien gram collageen nodig, dat alleen het lichaam zelf drie gram kan aanmaken, waardoor zeven gram collageen moet worden ingenomen via een dieet of suppletieplan. Dus de volgende keer dat iemand je vreemd aankijkt voor het eten van kippenvel, maak je geen zorgen, vertel hem gewoon dat je de zeldzame aminozuren nodig hebt die dit voedsel heeft.

 

Denk aan alle kippenvel die constant verloren gaat door de enorme vraag naar kipfilets zonder vel. De huid heeft meerdere voordelen en moet worden gebruikt om de gezondheid te ondersteunen en niet om vuilcontainers te vullen.

 

Kippenvel collageen

 

Een belangrijk detail: diabetes en glycine van kippenvlees en huid.

Mensen denken dat het eten van rood vlees iets te maken heeft met het ontstaan ??van diabetes, klopt dit? Welnu, gelukkig is er een recent onderzoek gedaan, waarbij de relatie tussen rood vlees en diabetes is afgeschaft na goed naar de lage glycine-status te hebben gekeken.

 

Hier is het ding: mensen met een laag glycinegehalte, wat een zeer belangrijk aminozuur is, en veel vlees eten, hebben meer kans op diabetes. Maar mensen met hogere glycinespiegels kunnen beter meer vlees eten zonder grote problemen.

 

Door het verhogen van de inname van glycine (collageen in de huid van vlees of kip) ), kunt u elk risico op het ontwikkelen van een aan diabetes gerelateerde ziekte vermijden.

 

Glycine kan de slaapkwaliteit verbeteren

Studies bij mensen tonen aan dat drie gram glycine voor het slapengaan de kwaliteit van de slaap verhoogt en de slaperigheid overdag vermindert. Het verbeteren van de slaap vertaalt zich in een groter en sneller herstel, dit kan zich vertalen in een moeilijkere training, wat neerkomt op grotere spiergroei . Het beste is dat je kunt genieten van een goede nachtrust.

 

De consumptie van gelatine vermindert de eiwitbehoefte van het lichaam om de spiermassa te behouden.

Het is bekend dat gelatine rijk is aan collageen, daarom vermindert het consumeren van gelatine de hoeveelheid eiwit die nodig is om de spiermassa te behouden en fysiologische functies uit te voeren die verband houden met reguliere eiwitten. Dat betekent dat u in het algemeen minder eiwitten kunt eten en dat u dezelfde groei kunt verkrijgen.

 

Een studie bij oudere mannen die collageen aanvulden, kon een verhoogde anabole respons bij het uitvoeren van weerstandstraining, vergeleken met mannen die geen collageen aanvulden.

 

Gelatine collageen

 

Collageen heeft voordelen voor de huid.

Koreaanse vrouwen van middelbare leeftijd die gewichtheffen, aangevuld met zes gram collageen per dag, konden winnen voordelen bij het verminderen van huidscheuren. Deze hadden haar serumcollageen verhoogd. Collageen houdt de huid elastisch en geeft het een rebound waardoor een persoon er jonger uitziet.

 

Hoe minder collageen je huid heeft, hoe ouder je eruit zult zien. Onthoud dat als het collageengehalte van uw lichaam slecht is, u uw huid niet zult kunnen buigen en dat het strakke en gescheurde uiterlijk van uw huid zal worden vernietigd door het goed gevormde uiterlijk van uw spieren.

 

Het lijkt erop dat collageen speciaal voor lifters door God is gemaakt. Maar kun je alleen collageen uit kippenhuid halen? Er moeten andere manieren zijn om meer collageengoedheid uit andere bronnen dan kippenvel te halen. Gelukkig voor jou en je smaakpapillen, daar zijn andere manieren om collageen via andere voedingswijzen binnen te krijgen dan kippenhuiden.

 

We raden u ook aan om te lezen. . .  6 voordelen van havermout voor bodybuilders + Hoe maak je een goede havermoutshake?

 

De ribben bevatten veel collageen (en smaken goed), net als de kippenpoten en nek. Botbouillon is een andere gemakkelijke manier om uw inname van collageen te verhogen. Voor degenen die experts zijn in de kookkunst, kan het heel gemakkelijk worden gemaakt om te spelen met het bereiden van heerlijke gerechten op basis van de stukken die we al hebben genoemd, rijk aan collageen.

 

Een ander aspect van de huid van een bodybuilder waar je rekening mee moet houden.

Dit alles gezegd hebbende, heb je al een effectief hulpmiddel om uw lichaam op het meest optimale niveau van collageen te houden en zo te kunnen pronken met een prachtige huid , zonder acne, striae of andere oneffenheden die kenmerkend zijn voor de bodybuildingwereld. Aan de andere kant is het ook erg belangrijk om rekening te houden met andere huidfactoren van een atleet, vooral een bodybuilder.

 

4 ontharingsmethoden voor bodybuilding om van een benijdenswaardige huid te genieten.

Het is niet verwonderlijk dat bodybuilders affiniteit hebben of zich zorgen maken over een gladde en haarloze huid, aangezien het wegwerken van hun spieren hun een zeer unieke rol zal geven tijdens elke vorm van competitie.

 

Hoewel er verschillende manieren zijn om van haar af te komen, ga er niet vanuit dat de methode die je op je benen of gezicht gebruikt het beste is voor je hele lichaam; U kunt beter kiezen voor een bodybuilding-ontharingstactiek op basis van uw huid en haartype.

 

Een zachte scheerbeurt.

 

Scheren is ideaal voor snelle ontharing. Dit is een niet-invasief middel, omdat het het haar boven de huid snijdt. Het is altijd goed om een ??scheercreme bij de hand te hebben die speciaal is samengesteld voor uw huidtype en om een ??schoon en goed geslepen scheermes te gebruiken.

 

Druk voorzichtig op het scheermes en beweeg het in de tegenovergestelde richting van de haargroei; Als u een van die mensen bent die gemakkelijk last heeft van zeer gemakkelijke irritatie door het scheermes, is het goed om in dezelfde richting te scheren als de haargroei zelf.

 

We raden u ook aan om te lezen. . . 13 innovatieve technieken om met lichtsnelheid te herstellen van training en blessures.

 

Zelf scheren kan vaak erg moeilijk zijn, vooral in moeilijk bereikbare gebieden zoals de rug. Er zijn scheerverlengers waar het aan het uiteinde kan worden bevestigd en beter kan worden gehanteerd met het langere handvat. Je moet altijd bevochtig de huid na het scheren met een niet-comedogeen product om roodheid en irritatie te kalmeren.

 

Haar of haar begint een dag of twee na het scheren weer te groeien, afhankelijk van de persoon.

 

The Wonders Of Waxing (waxen).

 

Met harsen wordt het haar van de wortels verwijderd, met resultaten die meestal tussen de drie of vier weken aanhouden. Voor grote gebieden zoals de rug en borst is het het beste om een ??schoonheidsspecialiste te bezoeken, om ervoor te zorgen dat het juiste type was wordt gebruikt voor de dikte van uw haar en de behoeften van uw huid, terwijl u het op de beste manier verwijdert het haar .

 

Voor kleinere gebieden, zoals de armen, kunt u bepaalde waxkits in uw huis gebruiken. Verwarm de wax zoals aangegeven en verdeel de wax in de richting van de haargroei. Druk de strip naar beneden en trek de huid strak voordat u deze in de tegenovergestelde groeirichting verwijdert. Gebruik vervolgens een aloe vera zalf op basis van rijke vochtinbrengende voedingsstoffen om het branderige gevoel te kalmeren dat volkomen normaal is.

 

Een bodybuilder waxen

 

Ontharingscremes.

 

Ontharingscremes bevatten chemicalien die het haar net onder het huidoppervlak oplossen . De resultaten van ontharing met deze cremes houden twee tot drie weken aan. Ze zijn ideaal voor mensen met een normale tot droge huid, maar kunnen de gevoelige huid irriteren.

 

Het is altijd goed om een ??ontharingscreme te gebruiken die speciaal is samengesteld voor het lichaamsgebied dat u gaat gebruiken. Zowel cremes als sprayformules zijn verkrijgbaar voor eenvoudige toepassing. Het is altijd goed om een ??vochtinbrengende creme op oliebasis bij de hand te hebben om roodheid en strakheid op de huid te verzachten en te minimaliseren na het toepassen van deze techniek met ontharingscremes.

 

Ontharing met laser.

 

Laserontharing dient als een meer permanente methode om een ??gladde huid te bereiken. Het pulserende licht van de laser lost het pigment aan de wortel van de follikel op. Haargroei wordt verminderd na elke sessie, die is geprogrammeerd volgens de hergroei snelheid van het gebied.

 

De groei verdwijnt aanzienlijk of stopt volledig na vier tot acht behandelingen. Laserontharing werkt het beste voor mensen met vrij dik, donker haar.

 

Het te scheren gebied moet voor de behandeling worden geschoren en het haar zal na de laserontharingssessie geleidelijk uitvallen. Bezoek een dermatoloog of gecertificeerde laserspecialist om een ??consult te organiseren en een programma te ontwikkelen dat geschikt is voor uw huidtype en uw ontharingsbehoeften.

 

Tot slot.

De carriere van een bodybuilder zit vol met talloze details die samen het zekere succes van een atleet kunnen bepalen. Het is waar dat de ontwikkeling van spieren de meest bepalende factor is om deel uit te kunnen maken van een groep bodybuilders, maar je kunt er voordeel mee behalen als je tegelijkertijd vecht voor een spectaculaire huid.

 

Naarmate je ouder wordt en om het uiterlijk van je huid geeft, garandeer ik dat succes aan jouw zijde zal staan, aangezien bodybuilding-atleten over het algemeen geen rekening houden met hoe de huid die hun grote spieren bedekt eruit ziet. Je maakt het verschil tussen een veelvoud aan bodybuilders en je wordt gezegend met een gladde en stralende huid.

 

De toediening van collageen zal zeer nuttig zijn voor zowel uw huid als de vorming van uw spieren, en als u het combineert met een goede ontharingstechniek, kunt u het perfecte bodybuilding-model worden, waar iedereen jaloers op is en naar verlangt.

254 Views