Clenbuterol

Mensen in de sportschool hebben een gemakkelijke manier nodig om snel doelen te bereiken. Geduld is niet een element dat iedereen heeft, dus wat het doel ook is, je probeert altijd een snelkoppeling te vinden. Een van de meest gevraagde anabole stoffen in de fitnesswereld voor deze snelkop

 

Mensen in de sportschool hebben een gemakkelijke manier nodig om snel doelen te bereiken. Geduld is niet een element dat iedereen heeft, dus wat het doel ook is, je probeert altijd een snelkoppeling te vinden. Een van de meest gevraagde anabole stoffen in de fitnesswereld voor deze snelkoppeling is clenbuterol . Het is een anabole stof die vetverlies helpt, maar het heeft veel negatieve effecten op het lichaam. Het lijkt er echter op dat mensen alleen blijven zitten dat het helpt bij het verbranden van vet en dat ze niet stoppen te denken dat het een schadelijk element is in de gezondheid. nooit 

 

In dit artikel gaan we uitleggen wat clenbuterol is, welke effecten het heeft op de gezondheid en hoe het werkt op het lichaam.

 

Mensen die op zoek zijn naar snelkoppelingen

Wat mensen willen met clenbuterol

 

Vroeger zag je in sportscholen alleen mensen die zich voorbereidden op bodybuilding. Mensen die groot, gespierd waren en zich voor wedstrijden hadden laten vallen, met meer aderen dan rijstroken, hebben een snelweg. Echter, met mode en de komst van "fitness", nieuwe profielen zijn geboren die we in de sportschool vinden. We vinden jonge mensen die snel spiermassa willen opbouwen om in de zomer te pronken met een geweldig lichaam, de vrouw van middelbare leeftijd met overgewicht, maar die niet snel wil sporten en afvallen, en die 'natuurlijk' wil concurreren, maar gaat uiteindelijk naar dopingstoffen.

 

Al deze mensen hebben gemeen dat ze een sneller en gemakkelijker doel willen dan natuurlijk gaan. Hiervoor zoeken ze clenbuterol op de zwarte markt, omdat het niet legaal is omdat het een medicijn is dat gevaarlijke stoffen bevat voor het lichaam.

 

Clenbuterol is niets meer dan een luchtwegverwijder die helpt bij de ademhalingsproblemen van mensen met astma, allergieen of longontsteking. Het is een adrenerge receptoragonist die dient voor de behandeling van zowel astmatische als spastische astma en bronchitis. Omdat het een medicijn is, moeten de doses door een arts worden voorgeschreven om de spieren te laten ontspannen en goed te ademen.

 

Als we echter kijken naar de definitie van clenbuterol in de SAR, vinden we het volgende: " Anabole stof gebruikt voor kunstmatige vetmesting van vee en doping van atleten".

 

Dit doet ons denken dat er een legende is geboren rond dit product of dat het is gebruikt voor een ander effect. Laten we het in meer detail bekijken.

 

Hoe werkt het

Clenbuterol voor vee

De sleutel tot dit product ligt in de veelzijdigheid van het gebruik. Het kan dienen als bronchusverwijder omdat het de mogelijkheid heeft om spieren te ontspannen. Het heeft echter ook anabole eigenschappen. Deze eigenschappen helpen bij het verkrijgen van spiermassa en hebben thermogene effecten, waarbij de lichaamstemperatuur stijgt en gassen in rust meer calorieen maken.

 

Met een hoger calorieverbruik, vetverlies is veel gemakkelijker. Dit zijn de eigenschappen die clenbuterol beroemd hebben gemaakt. Alles wat met dit product is gebundeld, komt voort uit de belangrijkste doelen van fitness en uw behoefte om het sneller en gemakkelijker te maken: spieren opbouwen en vet verliezen.

 

In de jaren zestig werd vee, na het ontdekken van deze anabole eigenschappen, in de laatste fase van de fokkerij gegeven voor grotere vetmesting. Dit bedrijf ging door totdat de effecten die ze hadden op mensen die dieren aten die met clenbuterol waren gevoed, werden waargenomen. Ze kwamen voor aritmieen, tachycardie, krampen, tremoren, meer zweten, slapeloosheid, hypertensie, spierspasmen, enz.

 

Later, in 1990, werd het eerste geval van toxiciteit door dit product geregistreerd in Asturie, het aantal nam toe tot 1996, waar besloten werd om in heel Europa te verbieden. Sinds dat jaar is het vetmesten van dieren door het gebruik van deze drugs volstrekt illegaal. Momenteel zijn er verschillende controles bij zowel atleten als vee om clenbuterol te vermijden.

 

Bij fietsers vinden we ook een aantal voordelen van weerstand en kracht bij degenen die het consumeren, dus de dopingcontrole probeert dit soort situaties te vermijden.

 

Clenbuterol in sportscholen

Negatieve gezondheidseffecten van medicijnen

 

In de sportscholen vind je veel mensen in de kleedkamers die je van dopingstoffen kunnen voorzien. Vaak doen zelfs dezelfde monitoren het. Wat in sportscholen wordt gezegd, is dat "of je fietst, of je bent niemand." Het is waar dat het natuurlijk heel moeilijk is om een ??lichaamsbouw te krijgen die je leuk vindt. Maar daar ligt de uitdaging. Een goed lichaam hebben ten koste van je gezondheid helpt niets en heeft ook geen enkele verdienste. Uw eigen verdienste is om te voldoen aan uw dieet en trainingsplan, consistent te zijn en zelf hard te trainen. Wat je ook krijgt, het geluk dat het je op de lange termijn brengt, is enorm. Ook weet u dat u aan gezondheid wint en niet verliest.

 

Clenbuterol wordt niet meer verkocht in de apotheek. Het kan in pillen worden ingenomen en je voelt je krachtig, sterk en je put jezelf nooit uit. Veel mensen die het gebruiken, zeggen echter vaak dat als je begint met sterke doses, je het gevoel hebt dat je hart explodeert. Dit product kan niet worden vergeleken met een medicijn, omdat het niet hetzelfde is. De doses die u voor de sportschool neemt, zijn veel hoger dan wat zou worden aanbevolen in geval van luchtwegaandoeningen. Om deze reden, degenen die het nemen, geven meestal zweet, hartritmestoornissen en trillingen.

 

Een van de door hen gevreesde effecten is dat het toleranties creeert, dus je moet er steeds meer voor nemen om hetzelfde effect te hebben.

 

Waarom willen ze het nemen?

De meest voorkomende is het kind dat zwaarder is geworden en er zomer uit wil zien of de vrouw van middelbare leeftijd met overgewicht die niet wil sporten. Houd er rekening mee dat clenbuterol is alsof je een auto op duizend toeren zet, maar je start hem niet. Het heeft geen zin om het te gebruiken als u niet beweegt, sport, een dieet volgt, enz.

 

Als u nog steeds alles moet doen, waarom wilt u dan uw gezondheid schaden door een snelkoppeling te nemen? Hoe belangrijk is de mening van de rest over je lichaamsbouw? Het is het beste om gezond te zijn en het natuurlijk te doen. Je zult zien dat je lichaam het op de lange termijn waardeert.

228 Views